Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zbilja je urnebesan

To može samo Klopp: 'Umro' od smijeha zbog lošeg udarca svog igrača

Jürgen Klopp svojom je iskrenošću kupio navijače Liverpoola, ali i cijelu englesku javnost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je slavio i u četvrtoj utakmici u nizu. Gradski rival Everton praktički je pometen s terena Anfielda u još jednoj nadahnutoj predstavi momčadi Jürgena Kloppa. Zanimljivo, nakon četiri utakmice bez pobjede (Man United, Southampton, Tottenham, Borussia) stigle su nove četiri utakmice u kojima su Redsi naprosto briljirali.

Stoke City, Borussia i Everton dobili su po četiri komada na Anfieldu. Utakmica i preokret protiv Borussije bio je jedan od epskih, pravi primjer što je Klopp donio Liverpoolu. Ludi ritam, energija i borbenost do kraja utakmice, to danas krasi momčad s Anfielda.

Everton je sinoć saznao kako to izgleda, iako je plavom dijelu Liverpoola važnije polufinale FA kupa protiv Man Uniteda ovog vikenda.

Na društvenim mrežama kolaju šale kako je utakmica bila takva da je i Lucas Leiva pucao po golu. 'Radnik' u veznom redu inače je zadužen isključivo za destrukciju, ali je ovo bila takva noć. Nažalost za njega, pokušaji mu nisu bili uspješni, a jednom od njih smijao se i Klopp.

Ne da se smijao već je 'umirao od smijeha' što je pak pokrenulo domino efekt na klupi domaćina. Ostali se nisu smijali traljavom udarcu Brazilca, već još jednoj urnebesnoj reakciji svog menadžera.

Neće mu Leiva to zamjeriti jer Klopp je pokrenuo cijeli klub u pravcu neke vrste euforije. Ukoliko pobjede Newcastle ovog vikenda preskočit će i Bilićev West Ham i stići na šesto mjesto, dva boda iza petoplasiranog Uniteda.

Klopp želi Ligu prvaka, a do nje može stići i preko Europa lige. U polufinalu mora prvo prići vrlo dobri Villarreal, a u finalu slaviti protiv pobjednika iz dva susreta Šahtara i Seville.

Ako uspije, onda će Kloppov Liverpool biti primamljiv i nekim zvijezdama koje su dosad zaobilazile Anfield. Nijemac je u ovoj sezoni predstavio navijačima temelje, od sljedeće sezone kreće zidanje onog što svi čekaju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider