Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od Barcelone!?

Katastrofa: Dinamu prijeti izbacivanje iz Lige prvaka!

Juniorima Dinama prijeti izbacivanje iz četvrtfinala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo ima svoj „slučaj Čerišev“! Juniorima Dinama, naime, prijeti izbacivanje iz četvrtfinala Lige prvaka zbog sličnog razloga zbog kojeg je Real Madrid izbačen iz ovosezonskog Kupa kralja.

UEFA je obavijestila Dinamo da pokreće disciplinski postupak.

"Modri" su pobijedili Anderlecht u osmini finala juniorske Lige prvaka 2:0 i u četvrtfinalu bi trebali igrati protiv Barcelone u Zagrebu. No, taj je nastup došao pod veliki znak pitanja, jer je u Bruxellesu zaigrao igrač koji je morao odraditi suspenziju.

Riječ je o Matiji Fintiću koji je ušao u igru u posljednjih sedam minuta utakmice, a skupio je tri žuta kartona tijekom faze natjecanja po skupinama.

"Nakon utakmice je delegat obavijestio Anderlecht o pogrešci na što su predstavnici kluba iz Belgije poručili da se neće žaliti jer je bolja momčad prošla dalje, no UEFA u svakom slučaju može pokrenuti postupak. Konačna odluka bit će donesena u ponedjeljak, 29. veljače.

Naravno, GNK Dinamo je spreman snositi financijske posljedice za ovu pogrešku, no isto tako se iskreno nadamo i vjerujemo da će UEFA prepoznati prave sportske vrijednosti i neće kazniti mlade sportaše koji su tamo gdje je jedino važno, na terenu, pokazali da zaslužuju igrati u četvrtfinalu.

U svakom slučaju o svemu ćemo na vrijeme obavijestiti naše navijače i javnost", stoji u službenom priopćenju Dinama.

Kako god, očito je netko u Dinamu napravio propust koji bi se mogao pokazati katastrofalnim. Nadajmo se da će kazna ipak biti blaža od izbacivanja iz natjecanja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider