Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki uspjeh

A sad - Barca: Dinamovi juniori u četvrtfinalu Lige prvaka!

Fantastičan rezultat polučili su juniori hrvatskog prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U osmini finala Lige prvaka juniori Dinama u gostima su pobijedili Anderlecht 2:0 i izborili plasman među osam najboljih.

U četvrtfinalu, koje se također igra na jednu utakmicu, Dinamo će ugostiti Barcelonu, a dvoboj će se igrati 8. ili 9. ožujka.

Bila je to otvorena utakmica u kojoj su momčadi uputile ukupno 24 udarca, po 12 svaki sastav. Domaćin je najbolju priliku imao već u drugoj minuti kada je Jorn Vanсamp nakon udarca iz kornera uzdrmao vratnicu. Dinamo je stigao do vodstva u 47. minuti nakon udarca iz kuta. Brekalo je ubacio, Filip Benković spustio loptu glavom a Amer Gojak iz blizine zabio. Deset minuta kasnije Josip Brekalo je povećao prednost Modrih.

Dinamov idući suparnik Barcelona eliminirala je danski Midtjylland s 3:1. Danci su na poluvremenu vodili 1:0, a nakon što je Barca izjednačila u 51. minuti sve do 90. minute su držali 1:1 i bili korak do kaznenih udaraca. No, Katalonci su u sudačkoj nadoknadi zabili dva pogotka za plasman među osam najboljih.

Plasman u četvrtfinale izborili su i Chelsea (bolji od Valencije) i Real Madrid (izbacili Manchester City).

Preostale četiri utakmice osmine finala na rasporedu su u srijedu, a sastaju se PSV Eindhoven - Roma, Pribram - Benfica, Lyon - Ajax, te PSG - Middlesbrough.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider