Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'nismo sve raščistili'

Izbačeni Fernandes otkrio svoju stranu priče i dodatno zakuhao 'rat' s Mamićem

Povremeni reprezentativac Čilea Junior Fernandes otvorio je dušu medijima u svojoj domovini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon pobjede Dinama protiv Hajduka u Kupu sve je izgledalo bajkovito. Barem u prvom dijelu utakmice prije ozljede Marka Pjace. Ta ozljeda je povarila ukupni dojam jer je mladi nogometaš Modrih bio u fenomenalnoj formi.

No, onda je stigla je i ozljeda Soudanija pa i izbacivanje Juniora Fernandesa u B momčad. 'Beskrilni' Dinamo izgubio je nakon toga na Poljudu u derbiju od Hajduka u utakmici u kojoj se najbolje pokazalo koliko spomenuti krilni igrači Zorana Mamića znače njegovoj momčadi.

Zanimljiv je slučaj s najplaćenijim igračem Dinama. Mamić ga je zbog nediscipline bacio u B momčad, a ovaj se otvorio medijima u Čileu.

''Udaljili su me iz momčadi zbog neslaganja s trenerima. Izgleda da se treneru Mamiću baš nije svidjelo što se nisam slagao s njegovim odlukama. Da se razumijemo, nikada nije bilo nikakvih uvreda, no još uvijek nisam sve raščistio s klubom'', rekao je Fernandes pa dodao:

''Ono što mi smeta je slika u javnosti, u čijim sam očima ispao loš dečko, svi misle da sam učinio nešto ružno. A ja ne želim imati takav ugled.''

Fernandes je za kraj otkrio da ne zna što budućnost nosi.

''Ništa, profesionalno treniram i dalje s B momčadi, čekam da vidim što će se dogoditi. Još uvijek imam dvije sezone za odraditi ovdje...''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider