Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobra vijest za Dinamo

Pjaca uspješno operiran: Evo što je rekao za Euro u Francuskoj

Marko Pjaca u srijedu protiv Hajduka slomio je ključnu kost, a već u četvrtak je operiran u Zagrebu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa protiv Hajduka Marko Pjaca slomio je ključnu kost zbog čega je morao biti podvrgnut operaciji. Zahvat je prošao dobro, a sad slijedi oporavak koji bi trebao trajati šest tjedana.

''Dobro se osjećam. Naravno da još osjećam bol što je i normalno nakon operacije, ali liječnici su zadovoljni kako je sve prošlo pa sam i ja miran'', rekao je Marko Pjaca za klupsku stranicu i dodao:

''Nije to velika pauza. Naravno da je šteta zbog trenutka i da sam se veselio novom derbiju već u nedjelju kao i reprezentativnim utakmicama koje su slijedile, ali najvažnije da neću zbog ozljede dulje pauzirati. Kroz dva tjedna bi već trebao početi lagano trčati, a prije toga ću voziti bicikl. Ubrzo ću raditi i vježbe s loptom tako da mislim da će mi brzo proći vrijeme oporavka i jedva čekam povratak na teren.''

Svi su uvjereni da će Pjaca ići na Europsko prvenstvo. Hoće li biti spreman?

''Naravno da nije upitno i sigurno ću biti spreman. Kažem, već i puno prije početka priprema za Euro, a kamoli samog natjecanja. Ipak, prije toga se želim vratiti i pomoći suigračima da obranimo duplu krunu, a nakon toga je na redu – Euro i Francuska.''

Operaciju je uspješnom proglasio i Dinamov klupski liječnik.

''Sve je prošlo po planu i operacija je uspjela. Marko se odlično oporavlja nakon operacije, a sada će neko vrijeme ostati u bolnici prije nego krene s oporavkom'', rekao je dr. Tomislav Cerovečki.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider