Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kek: Prvi gol je za udžbenike

Junak 'Krama': Publika nas je podigla, otvorila pluća i noge!

Andrej Kramarić zabio je „hat-trick“ protiv Feyenoorda i bez sumnje je junak utakmice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Zahvaljujem ovoj predivnoj publici, nije bilo lako izdržati početni pritisak gostiju. Sretan sam zbog golova, ali pobjeda je zasluga cijele momčadi. Nadam se da će još biti pobjeda i bodova, sada možemo samo uživati u trenutku“, kazao je Kramarić nakon utakmice.

Kantrida u deliriju: Veličanstvena partija Andreja Kramarića!

„Moram priznati da su nas malo iznenadili posjedom lopte, nismo očekivali takav stil igre, morali smo se malo povući. Publika nas je digla u drugom dijelu, otvorila pluća i noge. Kod izjednačenja kroz glavu nam je prošla Sevilla, ali nismo se dali i na kraju smo zasluženo slavili.“

Rijeka sada ima četiri boda i sasvim lijepe šanse za plasman u drugi krug natjecanja.
„Lijepo je uopće pričati da možemo prezimiti u Europi. Pokušat ćemo skupiti još koji bod u gostima, igrati pametno i pokušati skupljati bodove, a zna se da na Kantridi možemo svakog pobijediti“, zaključio je Kramarić.

Matjaž Kek, trener Rijeke, ističe da je utakmica bila tvrda i vrlo teška.
„Mislim da smo zasluženo pobijedili, bio je to baš otvoreni 'fajt'. Slabo smo reagirali na njihovog trećeg veznog, ali kada smo se opustili, povezali redove, stisnuli njihovu zadnju liniju, bilo je puno bolje. Naš prvi gol je za udžbenike. Ovako velika europska pobjeda nagrada je igračima, ljudima koji rade u klubu i navijačima. Sada su otvorene karte“, kaže slovenski stručnjak koji je najavio i uzvrat u Nizozemskoj u idućem kolu.

„Očekujemo goropadan Feyenoord, oni su večeras dobili upozorenje. Ma svaka je utakmica teška i sigurno će biti teško. Naučili smo nešto iz utakmice sa Sevillom. Bila je posve otvorena utakmica, ali mislim da smo zasluženo pobijedili“, zaključio je Kek.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider