Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Hat-trick' velikog majstora

Kantrida u deliriju: Veličanstvena partija Andreja Kramarića!

Rijeka je pobijedila Feyenoord 3:1 na Kantridi u 3. kolu natjecanja po skupinama Europske lige...

Veličanstvena večer na Kantridi! Rijeka je ostvarila prvu pobjedu u povijesti u Europskoj ligi, na Kantridi je pao bivši europski prvak i nizozemski velikan Feyenoord. Junak utakmice je sjajni napadač Rijeke i hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić koji se tri puta upisao u listu strijelaca.

Junak 'Krama': Publika nas je podigla, otvorila pluća i noge!

Nakon podjednake igre u prvom dijelu, Rijeka je povela u 63. minuti nakon sjajne akcije Moisesa, Leovca i realizatora Kramarića. Moises je odigrao okomiti pas prema Leovcu koji odigrava povratnu na drugu stativu, a Kramarić neometano ubacuje loptu u praznu mrežu.
Feyenoord je izjednačio samo tri minute kasnije iz slobodnog udarca. Toornstra je odlično pogodio plasiranim udarcem pa Vargić nije mogao do lopte.

Kramarić je ponovno doveo Rijeku u vodstvo u 71. minuti. Vargić je odigrao dugački pas, a Kramarić je prvi došao do lopte i lukavo prebacio danas dobrog Vermeera. Konačnih 3:1 Kramarić je postavio u 76. minuti iz jedanaesterca koji je sam izborio.

U drugoj utakmici u skupini G Standard i Sevilla odigrali su bez golova u Liegeu. Sevilla je prva u skupini s pet bodova, Rijeka druga s četiri boda, dok Standard i Feyenoord imaju po tri boda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider