Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Wenger nije uspio

VIDEO Mourinho u United dovodi 'novog Cristiana Ronalda'

Jedan od najtalentiranijih europskih nogometaša na meti je velikana s Old Trafforda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavna meta Manchester Uniteda u zimskom prijelaznom roku bit će Benficin Goncalo Guedes kojeg portugalski mediji uspoređuju s Cristianom Ronaldom.

Guedes ima 19 godina i igra na poziciji polušpica, a može i na oba krila. Krase ga sjajan dribling i brzina, a uz to je i odličan izvođač slobodnih udaraca.

Skauti koje je poslao Manchester United ostali su, piše Mirror, oduševljeni ove nedjelje kada je Benfica sa 4:0 pobijedila Feirense u portugalskom prvenstvu. Guedes ih je u toj utakmici oduševio i dali su zeleno svjetlo za realizaciju transfera.

Problema ne bi smjelo biti jer Guedes ima istog menadžera kao i - Jose Mourinho. Obojicu zastupa njihov sunarodnjak Jorge Mendes koji bi Guedesa volio prodati na Old Trafford. Jasno, iz razloga jer je Manchester spreman platiti najviše od svih zainteresiranih klubova.

U igri su još Juventus, Valencia, Osasuna i Middlesbrough, a prije nešto manje od godinu dana Guedesa je pokušao dovesti Arsene Wenger u Arsenal. Iako su Englezi pisali kako je Wenger spreman iskrcati 56 milijuna eura koliko je Benfica tražila, Guedes je ipak ostao u Portugalu. No, kako se čini, neće još dugo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider