Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trećina ga ipak želi

Većina navijača Reala okrenula palac dolje Joseu Mourinhu

Navijači španjolskog nogometnog velikana Real Madrida protiv su povratka Jose Mourinha u klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barem je tako pokazala anketa madridskog sportskog lista Marca. Od čak 64 tisuće anketiranih svega 30% je glasovalo za Mourinhov povratak na Santiago Bernabeu gdje je Portugalac proveo tri godine.

Najviše glasova, 53 % posto dobila je francuska legenda Zinedine Zidane, dok je 16 % glasova dobio Victor Fernandez, koordinator nogometne škole 'Kraljevskog kluba'. Mourinho je vodio Real od 2010. do 2013. godine osvojivši naslov španjolskog prvaka, Kup Kralja i španjolski Superkup.

Podsjetimo, Rafa Benitez sjedit će na klupi Real Madrida pretposljednjeg dana 2015. godine, međutim postoji mogućnost da mu je to posljednja utakmica kao stratega 'kraljevskog kluba', javljaju pojedini mediji dok drugi tvrde kako je Benitez je siguran do novog kiksa.

Predsjednik kluba Florentino Perez poručio je igračima kako vodstvo kluba stoji iza trenera zatraživši od igrača veće zalaganje.

Real se trenutačno nalazi na trećem mjestu Primere sa dva boda manje od vodeće Barcelone, no Katalonci imaju i utakmicu manje. Španjolsko prvenstvo se nastavlja 30. prosinca.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider