Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
astronomske brojke

Jose Mourinho i Cristiano Ronaldo ponovno na istim stranama?

Engleski tabloidi The Sunday Times i Sunday Express 'oživili' su ove nedjelje transfer nagađanja vezana za Cristiana Ronalda i menadžera Josea Mourinha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

The Sunday Times tvrdi da će PSG idućeg ljeta, kada je Cristiano Ronaldo navodno planirao napustiti Real Madrid, platiti čak 110 milijuna funti kako bi doveo ponajboljeg napadača svijeta. Portugalcu su spremni ponuditi četverogodišnji ugovor Ronaldu vrijedan 30 milijuna funti prije rezanja poreza, što znači da bi PSG sveukupno (Realu i Cristianu) bio spreman platiti 250 milijuna funti!

Benitez opet razljutio Ronalda: CR7 već odlučio napustiti Real!?

Recimo da je PSG minulog ljeta želio dovesti Ronalda u svoje redove, ali je ponuda od 'svega' 83 milijuna funti glatko odbijena.

Istovremeno Sunday Times, bez ikakvih konkretnih činjenica, vjeruje da je Jose Mourinho prvi favorit za klupu PSG-a ukoliko mu vlasnik Chelseaja Roman Abramovič okrene leđa nakon serije lošijih rezultata.

Kada bi se to dogodilo, Mourinho i Cristiano Ronaldo bi se ponovno našli na istim stranama, nakon što su surađivali u Real Madridu od 2010. do 2013. godine.  

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider