Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nepremostive tenzije

Benitez opet razljutio Ronalda: CR7 već odlučio napustiti Real!?

Odnosi između Ronalda i Rafaela Beniteza ponovno su se zategnuli. Trenera Real Madrida na press-konferenciji nije želio priznati da je Ronaldo najbolji igrač kojeg je trenirao u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo odlučan je napustiti Real Madrid na kraju sezone“, piše francuski L'Equipe i bombastično predviđa: „Ronaldova nova destinacija bit će Paris SG.“

Cristiano Ronaldo prošle je subote u Barceloni postao najbolji strijelac Real Madrida u ligaškim utakmicama. Portugalac je zabio pet golova Espanyolu i prestigao Raula na vječnoj listi. Ronaldo sada ima na kontu 230 golova, dva više od Raula i 14 više od Di Stefana.

Ronaldo je s pet golova na Cornelli prekinuo golgeterski post od dvije natjecateljske utakmice. Činilo se da će se time primiriti napeta situacija na Santiago Bernabeuu, no umjesto idile došlo je do nove bure. Odnosi između Ronalda i Rafaela Beniteza ponovno su se zategnuli. Trenera Real Madrida na press-konferenciji nije želio priznati da je Ronaldo najbolji igrač kojeg je trenirao u karijeri.
„Sigurno je jedan od najboljih“, hladno je poručio Benitez. Dovoljno da se ponovno uskovitla prašina u Madridu.

Francuski dnevnik zaključuje kako je ovo samo još jedan dokaz da su tenzije između Beniteza i Ronalda nepremostive. Ronaldov ego bio je pogođen još na turneji u Australiji kada Benitez nije želio reći da je Ronaldo najbolji nogometaš na svijetu, a sada tvrdi da čak nije ni najbolji nogometaš kojeg je trenirao, iako nikada nije vodio Barcelonu i Lionela Messija.

To nije jedina konfrontacijska tema između Beniteza i Ronalda, smatra L'Equipe. Portugalca smeta i Benitezova namjera da igru koncipira oko Garetha Balea, čime se osjeća zapostavljeno. U Ronaldovu taboru navodno su uvjereni da sve dolazi iz predsjedničkog ureda Florentina Pereza, odnosno da Benitez govori ono što Perez misli.

„Ronaldo je pod ugovorom i želimo da ga produži. Nemoguće je zamisliti Real bez Ronalda. On je naša ikona i najbolji nogometaš svijeta. Ako ga PSG želi, morat će ga platiti milijardu eura“, izjavio je Perez dva dana prije utakmice u Barceloni.

Misli li Perez što govori ili su ovakve izjave samo koreografija, dio strategije i nabijanje cijene, odnosno pokušaj da izvuče što više „petrodolara“ od pariških šeika?

U Parizu su uvjereni da je ovo drugo i da je Ronaldo na utabnom putu prema Parku prinčeva. Za njih je jedina nepoznanica koliko će to točno stajati PSG?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider