Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šeici u ofenzivi

Nije samo Ronaldo bio na sastanku: I Mourinho dobio nemoralnu ponudu!?

Premda se činilo kako će portugalski stručnjak Jose Mourinho nastaviti karijeru na klupi Manchester Uniteda, u igru se uključio i francuski prvak Paris Saint Germain.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenose mediji vodstvo PSG-a je prekrižilo Laurenta Blanca koji niti ove sezone nije uspio ostvariti zapaženiji rezultat u Ligi prvaka. Parižani su ove godine ispali u četvrtfinalu od Manchester Cityja premda su bili favoriti za prolaz.

Navodno je predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi već obavio razgovor s Joseom Mourinhom ponudivši mu mnogo veću plaću od Uniteda. Prošlog mjeseca britanski mediji su objavili kako je Mourinho potpisao predugovor s 'Crvenim vragovima'. Spominjao se iznos od 45 milijuna eura za tri sezone.

Blanc je od lipnja 2013. kada je stigao na Park Prinčeva osvojio šest trofeja na klupi PSG-a, no katarski vlasnici žele i europski trofej.

Ova vijest veže se na onu jučerašnju koju je donio ugledni France Football. Nakon što je postigao hat-trick kojim je Real okrenuo Wolfsburg u četvrtfinalu Lige prvaka Cristiano Ronaldo privatnim je avionom otputovao u Paris gdje se sastao s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem, tvrdi spomenuti list.

''Na aerodromu ga je pokupio privatni vozač Al-Khelaifija, te ga odveo u hotel Costes u centru Pariza gdje se sastao s glavom pariškog kluba. Ronaldo se već idućeg jutra diskretno vratio u Madrid (oko 8 sati) i prisustvovao na treningu u 11 sati."

Dolaskom Josea Mourinha i Cristiana Ronalda PSG bi se napokon mogao uključiti u borbu za osvajanje Lige prvaka. Ovaj portugalski dvojac bio bi definitivno jamac najviših ciljeva pariškog kluba u vlasništvu katarske kraljevske obitelji.

No, u isto vrijeme Fabrizio Romano, suradnik talijanskog Sky Sportsa i Guardiana, tvrdi kako nema šanse da Mourinho ode u Pariz. Navodno sa svojim prijateljem i superagentom Jorgeom Mendesom već slaže listu transfera i popis za novi veliki šoping - Manchester Uniteda.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider