Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika afera

VIDEO Neobična igra s kuglicama: Namješten ždrijeb Lige prvaka?!

U četvrtak je u Monte Carlu održan ždrijeb skupina najjačeg klupskog natjecanja svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U osam skupina Lige prvaka raspoređena su 32 kluba koji će ove sezone igrati u najcjenjenijem klupskom natjecanju svijeta.

Ždrijeb je održan u četvrtak u Monte Carlu, a dva dana kasnije internet bruji o velikoj prevari.

Naime, legendarni Roberto Carlos, koji je izvlačio klubove iz četvrtog pota u kojem je bio i hrvatski prvak Dinamo, u jednom je trenutku izvadio kuglicu iz posude i potom ju vratio pa izvukao drugu.

Osim njega, na ždrijebu je bio i jedan od najvećih napadača u povijesti Liverpoola Ian Rush kojeg katalonski mediji El Mundo Deportivo i Sport sumnjiče da je zamijenio kuglicu u trenutku kad je trebao izvući Realovo ime.

Pokrenulo je to lavinu komentara o tome da je ždrijeb namješten, što nije prvi put. Godinama su se razvijale brojne teorije o tome da UEFA zapravo namješta ždrijebove, a glavna se odnosi na postojanje toplih i hladnih kuglica.

Prema istoje se ove potonje stave u hladnjak neposredno prije izvlačenja te se nogometnim asevima koji ih izvlače jasno da do znanja u kojem trenutku moraju baš tu hladnu izvući iz bubnja. Priču o tome podgrijao je bivši predsjednik FIFA-e Sepp Blatter nakon što je uhićen prošle godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider