Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
već 'luđački' trpa

VIDEO Mourinho pronašao nasljednika Zlatana Ibrahimovića?

Nazire li se nasljednik neuništivnog Zlatana Ibrahimovića, napadača koji se ovoga ljeta oprostio od reprezentacije i pojačao redove Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United ovog je ljeta svoje redove pojačao Zlatanom Ibrahimovićem, koji je iz pariškog PSG-a stigao u potpunosti besplatno nakon isteka ugovora. Iako ima 34 godine na leđima Ibra je veliko pojačanje Uniteda u napadu.

Iako je za United odigrao tek četiri utakmice, menadžer 'crvenih vragova' Jose Mourinho već se bacio u potragu za nasljednikom švedskog napadača, a to vidi u 18-godišnjem svestranom igraču Jesperu Karlssonu. Riječ je o Šveđaninu koji nastupa za Falkenberg FF, a igra na poziciji centarfora i desnokrilnog napadača.

Ove je sezone nastupio u 16 od 21 utakmice koliko je Falkenberg odigrao u najvišem rangu švedskog nogometa i postigao je četiri pogodaka te upisao dvije asistencije. Za momčad do 21 godine upisao je šest nastupa i zabio četiri pogotka, dok je u redovima momčadi do 19 godina upisao čak 14 golova u 18 nastupa.

Na internetu je osvanuo jedan prekrasan pogodak u stilu Zlatana Ibrahimovića, koji je potekao u drugom švedskom klubu - Malmöu. Baš kao i Ibra Karlsson je predobar za svoje vršnjake i vrlo brzo se probija na seniorskoj sceni. Teško da će ga klub zadržati na kraju ove sezone jer će gotovo sigurno ispasti u niži rang natjecanja. Manchester United zasada je jedini poznati favorit za njegovo dovođenje.

"To je sjajna vijest, naravno, ali ne želim izgubiti koncentraciju na svoj klub. Ne mogu se brinuti tko me s tribina gleda. Koncentriram se samo na svoju iduću utakmicu", rekao je za fotbolldirekt.se Karlsson.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider