Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Villa bježi s dna

Jelavić pogurnuo Kramarić prema drugoj ligi, Arsenal sve bliže vrhu

Kramarićev Leicester sve je bliže ispadanju iz Premier lige, u subotu je u 29. kolu na domaćem terenu protiv Jelavićevog Hulla odigrao 0-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hull je imao bolje prilike, a posebice Nikica Jelavić, u 4., 10. i 20. minuti, ali nije uspio zatresti mrežu. Andrej Kramarić se puno borio, ali vrijedi izdvojiti tek njegov pokušaj sa 20 metara u 37. minuti, koji je završio pored gola.

Leicester, koji je posljednu pobjedu upisao u 21. kolu (10. siječnja) protiv Aston Ville, ostao je na posljednjem mjestu i njegovi izgledi za opstanak iz kola u kolo sve su manji.

Kramarić je za Leicester igrao do 61. minute, a Jelavić je u dresu Hulla igrao do 78. minute.

Drugom uzastopnom pobjedom Aston Villa je pobjegla iz opasne zone. U subotu je u gostima svladala Sunderland sa 4-0, a po dva gola zabili su Benteke i Agbonlahor.

Arsenal se učvrstio na trećem mjestu pobijedivši gradskog rivala West Ham sa 3-0 pogocima Girouda (45+2), Ramseyja (81) i Flaminija (84).

Crystal Palace je kod kuće sa 3-1 nadigrao QPR. Crystal Palace je do pobjede došao u prvom poluvremenu pogocima Wilfrieda Zahe (21), Jamesa McArthura (40) i Joela Warda (42), a poraz QPR je ublažio fantastičnim pogotkom s više od 40 metara Matthew Phillips (83). Niko Kranjčar je ušao u igru za goste u 84. minuti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider