Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rukavina bivši

Ivo Šušak predstavljen kao novi trener Osijeka

Iskusni hrvatski nogometni stručnjak Ivo Šušak (66) predstavljen je kao novi trener trenutačno posljednjeg sastava Prve HNL Osijeka, a na toj je poziciji zamijenio Tomislava Rukavinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivo Šušak je po treću put stigao na klupu Osijeka, a potpisao je ugovor na šest mjeseci uz opciju produženja na još godinu dana, ovisno o završnom plasmanu na kraju sezone.

Šušak je prvi put vodio Osijek od 1993. do 1995. godine, a drugi put tijekom 2006.

Rukavina je dobio otkaz u Osijeku nakon 1-3 poraza na gostovanju kod izravnog konkurenta za ostanak u ligi Zadra u prvom kolu proljetnog nastavka sezone. Osijek je tako pao na posljednje, 10. mjesto sa 15 bodova, jednim manje od devetog Zadra.

Osijek je peti hrvatski prvoligaš koji je ove sezone promijenio trenera, nakon Zadra, Slavena Belupa, Splita i Hajduka. Zadar je promijenio već dva trenera, Ferdu Milina i Miroslava Blaževića, te ih sada vodi Igor Štimac, u Slavenu je Ante Čačić zamijenio Elvisa Scoriju, u Splitu Zoran Vulić Ivana Matića, a u Hajduku je nakon ostavke Igora Tudora na mjesto vršitelja dužnosti trenera postavljen njegov pomoćnik Hari Vukas.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider