Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pomiješao stvari

Trener Osijeka se obrušio na Hajduk, s Poljuda stigao ekspresni odgovor

U nedjelju se na Poljudu igra izuzetno važan susret, Hajduk - Osijek.

U sklopu 15. kola HNL-a ove nedjelje s početkom u 15:00 na Poljudu će se sastati Hajduk i Osijek.

Dvoboj je to od velike važnosti, riječ je o izravnom okršaju u borbi za drugu poziciju koja će na kraju sezone voditi u kvalifikacije Lige prvaka.

Drugo mjesto trenutno drže Splićani sa četiri boda prednosti pred Osječanima i pet ispred Rijeke i Lokomotive.

Izravna borba za kvalifikacije Lige prvaka

Za dodatni naboj na nedjeljnoj utakmici pobrinuo se trener Osijeka Ivica Kulešević koji je u najavi utakmice na konferenciji za medije, komentirajući atmosferu koja vlada među Hajdukovim navijačima nakon dva prošlotjedna poraza u Velikoj Gorici, izjavio:

"Generalno, meni se ne sviđa atmosfera na stadionima kao što je Poljud, uvijek vlada neka atmosfera linča. Ljudi bi morali dolaziti na stadion veseliti se i navijati sa svojim obiteljima za svoj klub", između ostalog je poručio Kulešević.

Kulešević pobrkao neke stvari

Trener Osijeka je evidentno pobrkao neke stvari, zamijenivši atmosferu linča koja jest vladala poslije prvenstvenog poraza Hajduka u Velikoj Gorici u prošlom kolu s lijepom atmosferom koja se može doživjeti na Poljudu svaki put kada Hajduk igra.

Toma Efendić, dječak čija je fotografija obišla svijet (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) Upoznajte dječaka iz Hrvatske čija je fotografija obišla cijeli svijet divider

U svakom slučaju, iz Splita mu nisu ostali dužni:

"Točno 14.407 gledatelja u prosjeku dođe na svaku utakmicu Hajduka na Poljudu u ovoj sezoni. Od toga gotovo 1.000 ih je u prosjeku na Obiteljskoj tribini baš na svakom susretu. Pozivamo Vas da stoga i u nedjelju u 15 sati dođete na stadion s najviše obitelji i djece u Hrvatskoj! #atmosferalinča", objavio je Hajduk na svom Facebooku.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider