Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potvrdio predsjednik

Ipak preokret: Bayern u Madrid stiže s 80 milijuna eura za igrača kojeg svi pamtimo

Bavarski gigant već je uvelike krenuo s pripremama za iduću sezonu.

Lucas Hernandez u akciji protiv Hrvatske (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bayern je još uvijek u igri za sva tri trofeja ovog proljeća (Bundesliga, Liga prvaka, Kup), ali kao i svaki pravi i veliki klub već uvelike radi na selekciji momčadi za sljedeću sezonu.

Već su kupili francuskog reprezentativca Benjamina Pavarda iz Stuttgarta i za njega platili 35 milijuna eura, a uskoro će se, pišu njemački mediji, realizirati još jedan veliki transfer.

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness potvrdio je kako će platili odštetnu klauzulu od 80 milijuna eura za Lucasa Hernandeza, još jednog igrača iz udarne postave svjetskog prvaka Francuske.

Atletico bez imalo popusta

Hernandez igra za Atletico Madrid koji na prvi poziv iz Bayerna nije htio spustiti odštetu. Iz Atletica su Bavarcima poručili kako će morati platiti točno 80 milijuna eura ukoliko žele dovesti Hernandeza.

U Bayernu su zatim uzeli određeni time-out nakon kojeg su definitivno prelomili da kreću u akciju dovođenja Hernandeza jer ga smatraju dugoročnim rješenjem.

gol expired HNS objavio cijene: U prodaji ulaznice za Hrvatska - Azerbajdžan divider

115 milijuna eura za dva svjetska prvaka

Imaju velikih problema s obranom i ne žele štedjeti na pojačavanju tog dijela momčadi. Ukupno će platiti 115 milijuna eura za Pavarda i Hernandeza što je novac kojeg Bayern ne izdvaja tako često, ali ovog puta znaju zašto će to napraviti.

Radi se o dvojici mladića koji su '96. godište, koji imaju samo 23 godine, a već sad su standardni igrači reprezentacije koja je prvak svijeta. I Pavard i Hernandez su pružali odlične partije na Svjetskom prvenstvu gdje su redovito bili u prvih 11 Tricolora, a obojice se sjećamo iz onog velikog finala protiv Hrvatske, u kojem je Pavard bio desni, a Hernandez lijevi bek.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider