Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brutalno ruganje

Internet razapeo Arsenal: Nova sramota pokrenula hit na društvenim mrežama

Iako proživljava najgoru sezonu na klupi Arsenala, Wengeru za utjehu ostaje činjenica da je ove sezone pokrenuo nekoliko viralnih trendova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Činilo se da sezona Arsenala ne može biti gora, a onda se dogodio Crystal Palace. Topnici su u južnom Londonu s 3-0 nastradali od 16. momčadi prvenstva koja pritom nije mogla računati na čak 11 igrača.

Novi debakl Arsenala je pokrenuo i pravi viralni trend na Twitteru. Navijači su ljutnju zamijenili ironijom, a pod oznakom #TweetYourWatchingArsenalFace objavljuju slike očajnih izraza lica koje izazivaju ovogodišnje Arsenalove igre. 

Osim novog trenda, nije izostao ni standardni repertoar šala na račun Topnika koji prolaze kroz nezapamćenu krizu. Trijumf nad Bilićevim West Hamom je bio samo flaster na otvorenu ranu, a to je vrlo brzo pokazao Crystal Palace koji je vratio Arsenal na gubitničke staze.

Ovakva reakcija Interneta na igre Arsenala je samo nastavak priče koja je započela prosvjedom koji je obilježen porukom WengerOUT. Ta je poruka također postala viralna, a viđena je na raznim mjestima diljem svijeta na kojima ih ne bi očekivali – od prosvjeda protiv Donalda Trumpa i kečerskih događaja u SAD-u pa sve do studentskih prosvjeda u Beogradu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider