Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez 11 igrača

Sramotan poraz Arsenala: Debakl u južnom Londonu!

Dvobojem na jugu britanske prijestolnice kompletirano je 32. kolo Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednja utakmica 32. kola Premierlige igrala se u južnom Londonu gdje je Crystal Palace s 3:0 potopio Arsenal i time produbio krizu rivala iz sjevernog dijela grada.

Neizvjesnost oko produženja ugovora najboljih igrača (Alexis Sanchez, Mesut Özil), ozljede, očajni rezultati i menadžer (Arsene Wenger) čiji odlazak priželjkiva većina navijača - sve je to trenutna realnost Arsenala koja je tek nakratko potisnuta u drugi plan trijumfom nad Bilićevim West Hamom u prošlom kolu.

Bez 11 ozlijeđenih slavili nakon 38 godina

Arsenal je pokušao povezati dvije uzastopne pobjede na Selhurst Parku, ali umjesto toga dobio je novi težak udarac, posebno neugodan zbog činjenice da menadžer Crystal Palacea Sam Allardyce nije mogao računati na čak 11 ozlijeđenih igrača za ovaj dvoboj.

Crystal Palace je jedva popunio klupu za pričuve, ali je odigrao hrabro i srčano, osvojivši tri supervažna boda u borbi za ostanak i pobijedivši Arsenal po prvi put od 1979. godine.

Andros Townsend je u 17. minuti doveo domaćine u prednost koja je udvostručena u 63. minuti kada je strijelac bio Yohan Cabaye (asistent za oba pogotka bio je Wilfried Zaha).

Sve nade Topnika da mogu do bilo kakvog pozitivnog rezultata raspršile su u 68. minuti kada je Townsend izborio, a Luka Milivojević realizirao jedanaesterac.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider