Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najveća Manicnijeva želja

Inter želi dvojicu sjajnih veznjaka, za jednog nude 43 milijuna eura!

Talijanski nogometni velikan Inter pokušat će ovoga ljeta angažirati dvojicu veznjaka Yayu Tourea i Samija Khediru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je za Tourea spreman ponuditi Manchester Cityju 43 milijuna eura odštete, dok bi Khedira preselio na San Siro bez odštete jer mu na koncu ove sezone završava ugovor s Real Madridom.

Prema pisanju talijanskog tiska Roberto Mancini je veznjaku Obale Bjelokosti ponudio petogodišnji ugovor vrijedan deset milijuna eura po sezoni. Upravo je Mancini doveo Tourea u City iz Barcelone 2010. godine i pod njegovim vodstvom Bjelokošćanin je postao jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Mancini ga sada želi vidjeti u dresu milanskog kluba. Nagađa se kako će Inter namaknuti novac prodajom Maura Icardija čija je vrijednost oko 40 milijuna eura.

Toure u redovima Citya zarađuje 210.000 eura tjedno i ima ugovor do lipnja 2017. City je mu je nekoliko puta nudio nastavak suradnje, no Yaya Toure nije želio produžiti vjernost 'Građanima'.

Mancini je zainteresiran i za Khediru, no Talijan će imati jaku konkurenciju jer njemačkog reprezentativca love i Manchester United, Arsenal i Schalke. Khedira je svima zanimljiv jer će na ljeto biti slobodan igrač. U Real je stigao 2010. iz Stuttgarta i u dresu 'Kraljevskog kluba' je upisao 161 nastup i postigao devet golova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider