Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rossoneri love broj 4

Inter zaustavio Napoli i predao vrh Juventusu, Milan do pobjede u 94. minuti

Pod vodstvom Gennara Gattusa Milan je na gostovanju u Genovi upisao četvrti uzastopni prvenstveni trijumf.

Slavlje Andrea Silve i suigrača (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U derbiju 28. kola Serie A u Milanu su Inter i Napoli odigrali bez golova 0:0, pa je Napoli propustio priliku opet zasjesti na čelo ljestvice. Vrh sada pripada Juventusu koji je golovima Paula Dybale svladao Udinese.

U vrlo siromašnoj i slaboj utakmici gledatelji su jedinu pravu priliku dočekali tek u 48. minuti kada je Škriniar udarcem glavom pogodio vratnicu. Obje momčadi igrale su kalkulantski, iako je Napoli s pobjedom mogao na vrh, a Inter na četvrto mjesto.

Marcelo Brozović je odigrao svih 90 minuta, a Ivan Perišić 86 minuta kod Intera, dok je Marko Rog ušao u 89. minuti, a Hrvoje Milić ostao na klupi Napolija.

Juventus je ostao prvi s 71 bodom, a Napoli je drugi s 70 i utakmicom više.

Između popodnevnih dvoboja i večernjeg derbija na Giuseppe Meazzi, odigrana je utakmica u Genovi gdje je Milan s 1:0 svladao Genou pogotkom Andrea Silve u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Portugalac Silva je donio pobjedu slavnom klubu golom u 94. minuti kada je ispratio nabačaj Susa i zabio za pobjedu. Milan je zaslužio trijumf jer je imao bar pet izglednih prilika za gol, a jednu od njih je već u 10. minuti propustio i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić, koji je u 60. minuti zamijenjen.

Četvrta je ovo uzastopna prvenstvena pobjeda Rossonera koji se ne misle predati u borbi za Ligu prvaka...

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider