Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li moguće?!

Imamo li dobitnika nagrade za glupost godine? Evo što je napravio igrač Juventusa

Stara dama zapela je u četvrtfinalu Lige prvaka, bolji je bio Ajax.

Joao Cancelo u društvu Chiellinija, Mandžukića i Ronalda (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Juventusovi snovi o osvajanju Lige prvaka i potencijalne Triplete raspršili su se u uzvratnoj utakmici četvrtfinala s Ajaxom, koji im je očitao nogometnu lekciju.

Nizozemci su oduševili cijeli nogometni svijet i zasluženo prošli među četiri najbolje ekipe Starog Kontinenta, iako je Juve poveo pogotkom Cristiana Ronalda u prvom poluvremenu.

I baš je jedan post na Instagramu u kojem se spominje Ronaldo izazvao lavinu negativnih komentara navijača Juvea u smjeru Joaa Cancela.

Za razliku od svog sunarodnjaka Ronalda, Cancelo se pomalo iznenađujuće nije našao u početnom sastavu Torineza. U igru je ušao tek u 64. minuti zamijenivši Mattiju De Sciglija.

"Juventus je sr***! Mrzim Juventus!"; Cancelo: Sviđa mi se

Možda se u tako maloj minutaži krije razlog zašto je napravio nevjerojatnu glupost kada je lajkao jedan uvredljivi komentar za igrače i navijače Juvea.

"Izuzevši Ronalda, Juventus je sr***, ekipa. Ne razumijem kako profesionalni igrači i trener mogu biti toliko glupi. Mrzim Juventus", napisao je jedan korisnik društvene mreže Instagram.

Sve ostalo je povijest - Cancelo je tu objavu označio sa ''sviđa mi se'', netko je to primijetio i vijest se poput požara proširila društvenim mrežama. Nema sumnje, Portugalac će nadređenima u klubu morati objasniti neke stvari. Navijačima, koji su ga zasuli uvredama, već se počeo ispričavati...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider