Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Idemo se nadigravati"

Igrači Rijeke u transu: "Mi pišemo povijest ovog kluba"

I drugu europsku prepreku Riječani su uspješno apsolvirali te se nalaze na korak od ulaska u Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši, stručni stožer i navijači Rijeke euforično su proslavili ulazak u play-off Lige prvaka, izboren remijem s Red Bull Salzburgom na Rujevici.

Poznati su i potencijalni protivnici Rijeke na zadnjoj prepreci za ulazak u ono najjače u klupskom nogometu. Neće biti nositelji, ali nakon što su eliminirali Austrijance s pravom se nadaju da mogu napraviti još jedan čudesan rezultat.

"Jako teška utakmica, bilo je teško, znali smo da oni moraju malo više krenuti prema naprijed. Morali smo se potrošiti, a sad ćemo se koncentrirati na prvenstvo. Naravno da sad želimo napraviti i taj korak naprijed", izjavio je za HRT nakon utakmice Mario Gavranović, čovjek čijim je pogotkom postignutim u Salzburgu Rijeka prošla dalje.

Nadovezao se Rijekin kapetan Mate Maleš...

" Znali smo da imamo kvalitetu, ovo smo očekivali i ovo je za sve naše navijače. Očekivano je bilo da oni pritisnu, ali smo se mi stvarno organizirano branili. Čestitam i suigračima i navijačima, dali smo zadnji atom snage da ispunimo naš cilj i našu želju i u tome smo uspjeli."

Marko Vešović ponovno je odigrao odlično na poziciji lijevog beka.

"Presretni smo, pišemo povijest ovog kluba definitivno, ovo je veliki podvig. Nadigravat ćemo se s protivnikom za ulazak u Ligu prvaka", najavio je Vešović i osvrnuo se na utakmicu:

"Ima i straha, to je ne samo fizička nego i psihička borba. Pokušavali smo postići gol, imali smo i neke prilike."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider