Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Špekulacije s Otoka

City želi dovesti igrača koji je bio hit SP-a, Arsenal dogovorio veliko pojačanje?

Prema najnovijim informacijama s Otoka, kolumbijski reprezentativac Juan Cuadrado mogao bi uskoro preseliti u redove aktualnog prvaka Manchester Cityja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cuadrado je svojim igrama ostavio veliki trag na SP-u u Brazilu, ali je unatoč ogromnom interesu i brojnim željama ostao u Fiorentini. Sada engleski Daily Express navodi kako je prvak City spreman aktivirati njegovu klauzulu u vrijednosti 28 milijuna funti. Na Etihadu bi time ugrozili najvećeg rivala ManUtd koji je još od ljeta ozbiljno zainteresiran za Kolumbijca.

Unatoč tome što je potpisao novi ugovor s Fiorentinom, Cuadrado će teško još dugo ostati u Serie A. Sleti li unosna ponuda, lako bi se mogao predomisliti, a Fiorentina prihvatiti uvjete i prodati ponajboljeg igrača. City je spreman baciti udicu…

Daily Star, pak, navodi da je Arsenal sve dogovorio s Petrom Čechom koji bi u siječnju trebao preseliti na Emirates. Arsenal će za njegove usluge ponuditi sedam milijuna funti, a s obzirom na situaciju u Chelseaju, još jedna od legenda kluba mogla bi pakirati kofere.
Arsenal bi dovođenjem Čecha sigurno ojačao obranu, jer radi se o još uvijek jednom od najboljih i najpouzdanijih vratara svijeta.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider