Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ma bravo majstore!

Pogledajte gol koji se postiže samo jednom: Tunižanin dolazi u Hajduk

Treneru Marijanu Pušniku, koji je nedavno rekao da mu nedostaje pet-šest igrača, uprava pokušava ispuniti želje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Poljudu naporno rade na dovođenju prijeko potrebnih pojačanja.

Trener Marijan Pušnik nakon loših izdanja u prijateljskim dvobojima javno se požalio kako većina igrača u kadru nemaju dovoljno kvalitete za nositi Hajdukov dres, poslavši jasnu poruku čelnicima kluba da se Hajduk mora pojačati za sezonu koja je pred vratima.

Pojedini igrači već su potpisali ugovor, ali oni (Marko Ćosić, Ante Erceg, Zvonimir Kožulj) tek trebaju dokazati da su pojačanja. Zasad ih se može smatrati tek prinovama.

Na probu je stigao i talentirani Senegalac Dame Gueye, a jedan od onih koji bi trebao odmah po dolasku u Split potpisati ugovor jest Idriss Mhirsi.

Radi se o 22-godišnjem Tunižaninu kojemu ovog četvrtka 30. lipnja istječe ugovor s klubom Esperance sportive de Tunis zbog čega u ovom transferu Splićani neće morati platiti odštetu.

Mhirsi je po vokaciji desno krilo, ali može igrati i na lijevom te kao povučeni napadač. Za reprezentaciju Tunisa upisao je dva nastupa.

Mhirsija krase brzina i tehnička potkovanost, a među njegovim potezima koje smo našli na YouTubeu izdvajamo fenomenalan gol kojeg je postigao na u finišu jednog susreta. S 25 metara, neobranjivo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider