Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
VAR mu poništio pogodak

Icardi tragičar Intera: Milan ostao u igri za plasman u Ligu prvaka

Trojica Hrvata su nastupila u jednom od najvećih gradskih derbija svijeta.

Milan - Inter (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U jednom od najvećih derbija talijanskog nogometa Milan i Inter su na San Siru odigrali 0:0, a u zaostalom susretu Serie A su nastupila trojica hrvatskih reprezentativaca - Nikola Kalinić u redovima Rossonera, te Ivan Perišić i Marcelo Brozović za Nerazzurre.

Bio je to zanimljiv susret, u kojem je Inter bio bolji, ali nažalost, nije bilo pogodaka. Zanimljivo, za Inter je to bio peti derbi ove sezone u kojem nije bilo golova. Momčad Luciana Spallettija je odigrala 0:0 dva puta protiv Napolija, te po jednom protiv Juventusa, Lazija i sada Milana.

Tragičar Derbyja della Madonnina, kako zovu oglede Milana i Intera, bio je Mauro Icardi koji je u 56. i 89. minuti sa svega nekoliko metara promašio prazna vrata suparničkog gola. Interov napadač se uspio upisati među strijelce u 38. minuti, ali je pogodak poništen zbog zaleđa od svega nekoliko centimetara. Argentinski napadač je već proslavio vodstvo Intera, ali je sudac Marco di Bello uz pomoć VAR-a poništio pogodak.

U 68. minuti pogodak je postigao i Milanov napadač Patrick Cutrone koji je sjajno zabio škaricama, ali je gol također poništen zbog zaleđa.

Nikola Kalinić je za Milan zaigrao od 69. minute dok su Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali cijeli susret za goste. Perišić je u 48. minuti pogodio vratnicu prilikom pokušaja ubačaja s lijeve strane.

U derbiju začelja Benevento je pobijedio Veronu 3:0 ostvarivši tek četvrtu pobjedu ove sezone. Domaćin je poveo u 25. minuti golom Gaetana Letizija, a iduća dva gola zabio je Cheick Diabate (66, 84). Za goste je od 46. minute igrao Bruno Petković koji je nakon samo dvije minute zabio pogodak, ali je poništen zbog zaleđa.

Benevento je i dalje na začelju sa čak 13 bodova manje od zone spasa, dok je Verona stepenicu više sa 22 boda.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider