Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brutalno iskren

Ibra poslao poruku koja se neće svidjeti Cristianu Ronaldu

Zlatan Ibrahimović predvodit će Švedsku u dokvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Njegova reprezentacija u subotu u prvoj utakmici dočekuje Dansku, a igrač PSG-a uvjeren je da može proći.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Vjerujem da smo kvalitetniji, ali danas nema laganih utakmica i to moramo dokazati na terenu. Želim igrati na EP-u u Francuskoj, to bi za mene bila velika stvar. Igram za PSG i uživam u Francuskoj, upravo sam ih ja doveo na svjetsku nogometu kartu, baš kao i Švedsku'', rekao je Ibrahimović.

U posljednje vrijeme o Ibrahimoviću se piše da je malo pao, ali on to opovrgava.

''O čemu pričamo? U posljednjih deset utakmica postigao sam devet pogodaka i upisao pet asistencija. Pa to je bolja statistika nego ona koju sam imao prije.''

Prošlog ljeta zamalo je otišao iz PSG-a, ali ipak se to nije dogodilo. No, ne zna do kada će ostati u Parizu.

''Zaista uživam ovdje, ali ne znam kako ću razmišljati za šest mjeseci, sve je moguće. Ljetos sam imao jaku ponudu Milana, ali ipak se transfer nije ostvario. Inače, Milan je najveći klub za koji sam igrao, a igrao sam u brojnim velikanima...''

Cristiano Ronaldo navodno je na izlaznim vratima Reala, a upravo se PSG spominje kao njegov sljedeći klub.

''Bez obzira što se pisalo, mora se znati jedna stvar, a to je da u PSG-u postoji samo jedan gazda. A to sam ja! Osjetio sam se dijelom projekta kluba čim sam stigao, a sada je sve još lakše, izgradili smo odličnu momčad'', zaključio je Ibra.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider