Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kastrati i Majer po dva gola

I to se dogodilo po prvi put: Lokomotiva razmontirala Dinamo!

U 28. međusobnom susretu u sklopu HNL-a Dinamo je po prvi put poražen od Lokomotive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 25. kola HNL-a Lokomotiva je na Maksimiru kao gost pobijedila Dinamo sa 4:1, upisavši prvi trijumf protiv "starijeg brata" u 28. međusobnom susretu.

Prije ove utakmice, Dinamo i Lokomotiva su se sastali 27 puta od čega je 26 dvoboja završilo pobjedom Modrih, a remizirali su samo jednom, u travnju 2014. godine kad je Dinamo već riješio pitanje prvaka.

Kao razbijena vojska izgledali su igrači Dinama, Lokomotivini ofenzivci prolazili su pored njih kao da ih nema...

Već u osmoj minuti Lokomotiva je povela, jedanaesterac je iznudio najbolji igrač utakmice, mladi Kosovar Lirim Kastrati, a siguran realizator bio je Lovro Majer.

U 25. je Dinamo izjednačio (strijelac Dani Olmo), a netom prije odlaska na odmor svoj prvi pogodak postiže Kastrati i poluvrijeme završava s vodstvom Lokomotive.

Kastrati briljirao, Doumbia "zaokružio" Dinamovu lošu predstavu

Dinamo je u uvodnim minutama nastavka pokušavao stvoriti kakav-takav pritisak, ali nije imao nekih izraziti dobrih situacija pred golom Adriana Šempera.

I onda, u 60. minuti, sudac Marko Matoc po drugi put pokazuje na bijelu točku za Lokomotivu. Opet je loptu uzeo Majer i opet je izašao uspješniji iz dvoboja s Dominikom Livakovićem.

Kad je u 67. Kastrati zabio svoj drugi gol, bilo je jasno da je ovo taj dan kad će Lokomotiva po prvi put pobijediti Dinamo.

U očajno izdanje vodeće momčadi HNL-a uklopio se i Tongo Doumbia koji je u posljednjim trenucima susreta dobio crveni karton.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider