Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko tu laže?

I Rijeka protiv odluke Pavličića-Bekića: Uložit će žalbu

Na Kvarneru, kao i na Poljudu, vlada ogorčenje odlukama disciplinskog suca Prve HNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao i u Hajduku, koji je žestoko odgovorio HNS-u na najnoviju kaznu, konsterniranost odlukama disciplinskog suca Prve HNL Saše Pavličića-Bekića vlada i u Rijeci.

Pavličić-Bekić je s tri utakmice kaznio ponajboljeg igrača Rijeke Franka Andrijaševića, što je taman toliko dovoljno da ne nastupi u okršaju s Dinamom na Maksimiru 3. prosinca.

Riječani su najavili žalbu tvrdeći kako Andrijašević sucu naprosto nije rekao ono što mu se stavlja na teret što znači da u cijeloj priči netko - laže.

Priopćenje Rijeke prenosimo u cijelosti.

"Hrvatski nogometni klub Rijeka uložit će žalbu na odluku disciplinskog suca Hrvatskog nogometnog saveza za Prvu HNL Saše Pavličića Bekića kojom se igrač Rijeke Franko Andrijašević kažnjava zabranom igranja na tri prvenstvene ili kup utakmice.

Andrijaševića se kažnjava zato što je, kako se navodi u obrazloženju, po isteku utakmice Slaven Belupo – Rijeka što se odigrala u okviru 16. kola MAXtv Prve lige u Koprivnici, došao do glavnog suca utakmice Andreja Burila i svojih suigrača vičući im: “Ostavi smrada jednog na miru

Klub izražava nezadovoljstvo kaznom jer igrač HNK Rijeka Franko Andrijašević nije počinio prekršaj koji mu se stavlja na teret."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider