Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vučeviću tri mjeseca 'hlađenja'

Hajduk saznao presudu: Pavasović Visković drakonski kažnjen

Disciplinski sudac Krešimir Vlajčević donio je odluke po pokrenutim disciplinskim postupcima temeljem prijava sudaca i delegata s utakmice 10. kola Hajduk-Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ljubo Pavasović Visković, predsjednik NO HNK Hajduk, zbog grubog vrijeđanja i nasilničkog ponašanja prema sucima utakmice 10. kola Hajduk – Dinamo kažnjen je zabranom obavljanja funkcije u nogometu u trajanju od dvije godine, presuda je disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića.

Odluka disciplinskog suca po prijavama s derbija Hajduk – Dinamo objavljena je na web stranici Prve HNL, a prenosimo je u cijelosti:

Ljubo Pavasović Visković, predsjednik NO HNK Hajduk, zbog grubog vrijeđanja i nasilničkog ponašanja prema sucima utakmice kažnjen je zabranom obavljanja funkcije u nogometu u trajanju od dvije godine. Isti je prekršaj počinio u vrijeme dok se nalazi pod izdržavanjem pravomoćne kazne zabrane obavljanja funkcije od godinu dana pa mu se izriče jedinstvena kazna u trajanju od tri godine time da se umanjuje za dio konačno izrečene kazne od 06.02.2015. godine koji je izdržao.

Goran Vučević, sportski direktor kluba, zbog vrijeđanja sudaca po završetku utakmice kažnjen je vremenskom kaznom zabrane obavljanja funkcije u trajanju od tri mjeseca i novčanom kaznom u iznosu od 8.000 kuna dok je oružar kluba Miro Čolak također zbog uvreda upućenih sucima kažnjen s mjesec dana zabrane te mora platiti iznos od 3.000 kuna.

HNK Hajduk je kao organizator utakmice kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 35.000 kuna zbog paljenja više desetaka pirotehničkih i eksplozivnih naprava u više navrata i ubacivanje istih u ograđeni dio igrališta od strane navijačke skupine Torcida te višekratnog neprimjerenog skandiranja i uvredljivog transparenta.

Zbog neprimjerenog skandiranja u dva navrata iz dijela tribine gdje su se nalazili gostujući navijači GNK Dinamo je kažnjen sa 6.000 kuna“, stoji u priopćenju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider