Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi mogu biti zadovoljni

Susjedski i derbi hrvatskog nogometnog sjevera završio bez pobjednika

Druga utakmica 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige odigrana je u Koprivnici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 24. kolu HNL-a u Koprivnici su Slaven Belupo i Varaždin odigrali bez pobjednika i bez golova, 0:0.

Bio je to dvoboj od velike važnosti u kojem su obje ekipe veći dio utakmice igrale napadački, sa željom da uzmu tri boda, a u konačnici jedni i drugi mogu biti zadovoljni.

Naročito se to odnosi na goste kojima je svaki bod u grčevitoj borbi za ostanak od izuzetne važnosti, a nije ovaj remi za baciti niti Farmaceutima koji, premda su imaju određenu bodovnu zalihu u odnosu na najugroženiji trojac, još uvijek nisu sasvim sigurni u prvoligaški status.

Drožđek se napromašivao, Glavčić pogodio prečku

Varaždinci su bolje otvorili utakmicu, imali su dvije izgledne prilike u početnoj fazi, ali u oba navrata je Domagoj Drožđek nakon povratne lopte pucao previsoko.

Najbliže pogotku Slaven Belupo je bio u prvom dijelu, kada je Nemanja Glavčić pogodio prečku iz slobodnog udarca.

Kako se dvoboj bližio kraju, tako je padao tempo, više rizika u završnici je preuzimao domaći sastav, ali do pogotka nisu došli, niti oni iz nekog od napada niti Varaždin iz kontre.

Za Slaven Belupo je ovo treće kolo u nizu bez poraza, nakon što su u prethodna dva kod kuće pobijedili Hajduk te u gostima remizirali s Istrom 1961.

Što se pak Varaždina tiče, od dolaska Samira Toplaka uspjeli su i na drugom gostovanju ostati neporaženi (u Zaprešiću su pobijedili Inter), a priliku za nove bodove imat će u srijedu kada će biti domaćini Gorici.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider