Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kane najbolji mladi igrač

Hazard pomeo konkurenciju i dokazao klasu: 'Oni znaju nogomet'

Chelseajev Eden Hazard izabran je za najboljeg igrača Premiershipa u izboru igrača, naslijedivši tu nagradu od prošlogodišnjeg pobjednika Luisa Suareza…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak 'Bluesa' je u toj konkurenciji pobijedio Davida de Geu, Alexisa Sancheza, Harryja Kanea, Philippea Coutinha i svog suigrača Diega Costu. Sve redom igrače koji su izabrani i u najbolju momčad Premierlige.

Hazard je u blistavoj formi za Chelsea tijekom cijele sezone i jedan je od ključnih Mourinhovih ljudi na putu do naslova. Nadareni veznjak je ove sezone zabio 13 golova u prvenstvu i na tragu je prošlogodišnjeg uspjeha kad je sezonu završio s 14 pogodaka.

"Jako sam sretan. Želim biti najbolji, a ono što sam ove sezone učinio bilo je vrlo dobro. I Chelsea je igrao vrlo dobro. Dobro je kad te izaberu igrači, jer oni znaju sve o nogometu", izjavio je Hazard primajući nagradu u Londonu.

Drugo mjesto u ovom izboru pripalo je Harryju Kaneu koji je za utjehu dobio nagradu kao najbolji mladi igrač, dok je treći u redoslijedu za najboljeg igrača bio čuvar mreže Manchester Uniteda David De Gea.

Mladi napadač Tottenhama je bljesnuo pred kraj prošle godine i od tada zabio čak 20 golova u prvenstvu. Kane je definitivno i dobitak za englesku reprezentaciju, a njegove igre već su privukle mnoge europske velikane.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider