Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobio dodatno vrijeme

Njemu je koronavirus dobro došao: Ako se to tako uopće može reći...

Napadač Tottenhama Harry Kane oporavlja se od ozljede prepone i nada se da će uskoro moći zaigrati, bez obzira kada se nastavi sezona koja je prekinuta zbog koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Tottenhama Harry Kane oporavlja se od ozljede prepone i nada se da će uskoro moći zaigrati, bez obzira kada se nastavi sezona koja je prekinuta zbog koronavirusa.

Kapetan engleske reprezentacije je imao operaciju kojom se trebala umanjiti šteta od ozljede zadobivene u Southamptonu na Novu godinu i treninzima bi se trebao vratiti u travnju.

"Prema stručnom mišljenju i mom osobnom, dobro sam", kazao je Kane.

Koronavirus mu dao dodatno vrijeme za oporavak

"Sada sam na dobrom nivou, radim naporno, radim na oporavku i rehabilitaciji i čekam da vidim što će biti sa sezonom."

"Nisam daleko i normalno bih se nadao da ću opet biti s momčadi za dva-tri tjedna. Dobro sam, mogu napraviti gotovo sve i sada radim na izdržljivosti", dodao je.

Kane je zabio 17 golova za Tottenham ove sezone prije ozljede u porazu od Southamptona (0:1) nakon čega je momčad pHarala sa šestog na osmo mjesto. Tottenham zaostaje četiri boda za petoplasiranim Manchester Unitedom s kojim je trebao igrati utakmicu prije nego je koronavirus zaustavio Premierlige devet kola prije kraja sezone.

gol expired Englezi ponovno odgodili nastavak natjecanja: Upitan je regularan završetak sezone divider

Prvenstvo bi se trebalo nastaviti 30. travnja, no za dva tjedna će se održati sastanak klubova na kojem će se donijet odluka što dalje.

"To je tako čudna situacija, nitko nije bio u ovakvoj situaciji prije. Kao i u svemu ostalom, potrebno je ostati pozitivan", dodao je 26-godišnji Kane kojemu je koronavirus, uvjetno rečeno, dobro došao iz razloga jer je dobio neočekivano dodatno vrijeme za potpuni oporavak od ozljede.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider