Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Isključio sam mobitel"

Hajdukov heroj na meti Reala: "Ovaj gol je ostvarenje najluđih snova"

Fenomenalni vratar Hajduka raspametio je sve navijače Bijelih i zaintrigirao Kraljevski klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Karlo Letica u subotu ujutro osvanuo je na naslovnici Marce, a navečer je u šestoj minuti sudačke nadoknade postigao pobjednički pogodak za Hajduk protiv Istre 1961.

Leticu, koji ima samo 21 godinu, u svojim redovima želi Real Madrid. Vijest o interesu Kraljevskog kluba očito je dala dodatni motiv Karlu Velikom, kako mu tepaju navijači Hajduka.

"Kad je došla ta vijest, isključio sam mobitel. Doduše, uvijek to napravim, to je moj ritual. Nisam se obazirao na to, u glavi mi je bila samo Istra", izjavio je skromni Letica, a onda i prokomentirao situaciju iz završnih sekundi utakmice.

"Ovaj gol... To je poput ostvarenja najluđih snova, to je neki san koji se ostvario, ne znam što reći. Bio je slobodan udarac, Zvonimir Kožulj je ubacio, lopta je odsjela u mreži. Pobjeda je najvažnija, a gol je nagrada za moj rad. Dosta prilika nismo iskoristili, zasluženo smo dobili, valjda će idući put biti lakše".

Novi izazov pred Leticom i Hajduk je već u utorak - u polufinalu Kupa na jednu utakmicu Hajduk će biti gost Lokomotive u Kranjčevićevoj.

"Bit će to prava utakmica, nadamo se prolasku", poručio je Letica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider