Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio i Ivanovski

Hajduk s Vulićem napokon upisao prvu pobjedu u HNL-u, dva gola Caktaša

Na Poljudu su u povratničkoj utakmici novog starog trenera prekinuli crni niz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je s 3:1 pobijedio Rudeš i u sedmom kolu upisao prvu prvenstvenu pobjedu u novoj sezoni HNL-a.

U prvoj utakmici pod vodstvom novog starog trenera Zorana Vulića Splićani su uspjeli osvojiti tri boda s kojima su trenutno na ljestvici ispred Inter Zaprešića zahvaljujući boljoj gol-razlici. Vuliću i njegovim igračima je ovaj trijumf silno trebao, imali su imperativ pobjede kako bi napokon počeli ozbiljnije skupljati bodove i krenuti prema vodećim pozicijama.

Pred 7.349 gledatelja Hajduk je došao u vodstvu 20. minuti kada ubačaj Brazilca Jaira s desne strane Mijo Caktaš u padu glavom sprovodi u mrežu.

U 61. minuti na 2-0 je povećao Mirko Ivanovski, čiji prvi pokušaj glavom brani vratar Picak, no na odbijenoj lopti Makedonac je najbrži i lako pogađa mrežu.

U 73. minuti branič zagrebačkog sastava Pantalon ruši Gyursca, a sudac svira kazneni udarac iz kojeg Caktaš preciznim udarcem postiže svoj drugi gol na utakmici. U 90. minuti počasni gol za Rudeš postigao je Brazilac Andrey.

U idućem kolu Hajduk u nedjelju 23. rujna gostuje kod Istre 1961 u Puli dok će Rudeš u petak 21. rujna gostovati kod Slaven Belupa u Koprivnici.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider