Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema mjesta

Gužva u Realu izazvala nezadovoljstvo: 'Dragulj' odlazi zbog Beniteza?

Real večeras igra utakmicu s Galatasarayem, a mjesta je bilo za 21 igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Realu vlada gužva. Dolaskom Matea Kovačića ona se samo povećala i mnogima nije jasno gdje bi to hrvatski veznjak trebao naći svoje mjesto pod Rafinim suncem. I ne samo on. Počela su prva nezadovoljstva, a AS piše kako je prekipjelo još jednom talentu - Marcu Asensiju.

Na današnjoj prijateljskoj utakmici protiv Galatasarayja zbog ozljeda neće biti Benzeme, Pepea, Coentraa i Varanea. No, na popisu 21 igrača nema ni Lucasa Silve, Martina Odegaarda i Marca Asensija. Na njih očito Benitez ne računa u nekim ozbiljnijim kombinacijama.

As piše kako je sve to bilo previše Marcu Asensiju. Španjolac s Mallorce baskijsko-nizozemskih korijena briljirao je na U-19 EP-u na kojem je Španjolska uzela još jedan naslov ovog ljeta. Nadao se kako će mu to pomoći u borbi za bolji status u Madridu, no Benitez ga očito ne cijeni toliko. Možda je kupovina Matea Kovačića bila najbolji pokazatelj takvog scenarija.

Betis i Espanyol navodno stoje u redu za kupnju. Iz njihove perspektive kupovina jednog od najvećih talenata Španjolske bila bi pravi pogodak. Ali kad ni jedan Isco ne može računati na veću minutažu, kako će tek Asensio. Ili naš Kovačić…

Martin Odegaard kalit će se ipak još koju godinu u drugoj momčadi, a zimska kupovina Lucas Silva potpuno je izgubio povjerenje novog trenera i vjerojatno će na posudbu.

Real protiv Galatasarayja:

Vratari: Keylor Navas, Casilla i Ruben Yanez.

Braniči: Sergio Ramos, Nacho, Marcelo Carvajal, Arbeloa i Danilo

Vezni: Kroos, James, Bale, Casemiro, Modrić, Cheryshev, Isco i Illarra

Napadači:Cristiano Ronaldo, Lucas Vázquez i Jesse

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider