Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Što reći...?'

Pep uoči povratka kući: "Uživao sam gledati Messija, no sada ću patiti"

U polufinalu Lige prvaka očekuju nas dva vrlo zanimljiva dvoboja, a šlager će biti utakmica Bayerna i Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je suditi po kladionicama, upravo su ove dvije momčadi označene favoritima za osvajanje natjecanja, a dodatni draž ovom dvoboju daje i Pep Guardiola koji će se susresti sa svojom bivšom momčadi u kojoj je ostavio trag i u igračkoj i u trenerskoj karijeri.

Messi vrlo oprezan ususret ogledu protiv Guardiolinog Bayerna

"Biti će to posebna utakmica za mene, Barcelona je moj dom", prve su riječi emotivnog Pepa.

Svjestan je koliko je Barca jaka, zna i sam da njegova momčad mora odigrati savršeno da bi prošla dalje. Baš kao što je igrala uzvrat protiv Porta.

"Ako ponovimo pogreške kao iz prve utakmice protiv Porta, onda smo gotovi, onda Barcelona ide dalje. Oni su velika momčad, a mi ćemo sada napraviti analizu i vidjeti ima li negdje malih propusta koje bismo mogli iskoristiti. Moramo se dobro pripremiti jer igramo protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu. O njima ne mogu reći niti jednu lošu ili ružnu riječ, to su moji prijatelji s kojima sam puno toga osvojio", rekao je Guardiola pa se osvrnuo na najveću prijetnju po Bayern.

"Uživao sam gledati Lionela Messija, a sada je došao red na mene da poput drugih menadžera patim. Pokušat ćemo organizirati najbolju moguću obranu da zadržimo Lea pod kontrolom. Što reći...? Barca je moj dom i to će biti jako posebna utakmica za mene i moj tim", zaključio je Guardiola.

Španjolac je kao trener sjedio na klupi Barcelone od 2008. do 2012. godine. Bile su to najbolje Messijeve sezone u karijeri, a posebno u oči bode posljednja sezona u kojoj je u 60 nastupa postigao 73 pogotka!

Prva utakmica Bayerna i Barcelone igra se 6. svibnja u Barceloni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider