Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Idite do kraja'

Guardiola čestitao Barci, a Messija nazvao najboljim svih vremena

Bivši trener Barcelona, te aktualni Bayerna Pep Guardiola čestitao je svojoj bivšoj momčadi nakon zasluženog ulaska u finale Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je na Allianz Arenu stigla s prednošću 3:0, te je istu uspjela sigurno sačuvati. Bayern je doduše slavio s 3:2, no prolazak Barce u nijednom trenutku nije bio upitan.

Prvi dojmovi Ivana Rakitića nakon što je ostvario san i ušao u finale LP-a

VIDEO Bayernu pirova pobjeda: Rakitić i Barcelona u finalu Lige prvaka!

VIDEO Pogledajte ovu 'podlu' majstoriju Suareza

"Neka sada osvoje peti naslov prvaka Europe. Barcelona to zaslužuje. Moramo im čestitati", rekao je Guardiola nakon pirove 3:2 pobjede njegove momčadi.

"Zahvalan sam svim igračima koji su odradili fantastičnu sezonu unatoč svim problemima koje smo imali. Ponosan sam i sretan na momčad koju imam", rekao je Španjolac.

"Pobjeda protiv Barcelone nije ostvarena da bi ušutkala kritičare, već je ostvarena za naše navijače koji su bili fantastični. Tužni smo, ali istovremeno ponosni na sve što smo ostvarili", otkrio je Guardiola pa se osvrnuo i na čovjeka kojeg je prije trenirao, a koji ga je u 180 minuta utakmica uništio.

"Drago mi je da je Lionel Messi ponovno na svojoj razini. Igra kao i kad sam ga ja trenirao. On je najbolji nogometaš svih vremena"!

Barcelona je ukupnim rezultatom 5:3 izborila finale, gdje će ju čekati pobjednik ogleda Real Madrid -  Juventus (1:2)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider