Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrlo kvalitetno

Guardiola pao s vrha Premierlige pa trolao Mourinha: "Ako me pitate..."

Moćni stroj Pepa Guardiole ove je subote poražen na Stamford Bridgeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od ovog kola Manchester City više nije vodeća momčad engleske Premierlige.

S vrha ga je skinuo Liverpool, uvjerljivom pobjedom na gostovanju kod Bournemoutha, uz pomoć Chelseaja koji je na svom Stamford Bridgeu nokautirao momčad Pepa Guardiole.

Redsi sada nakon 16 kola imaju bod više od Cityja, a takvim stanjem Guardiola nije ni najmanje zabrinut.

Potvrdio je to u svojoj izjavi poslije susreta kada se usput očešao i o svog "najdražeg neprijatelja" - Josea Mourinha, bez da ga je uopće spomenuo.

"Tek je prosinac. Ako me pitate može li Liverpool osvojiti Premierligu, ja ću vam reći da može. I ako mi isto pitanje postavite za Tottenham, Arsenal ili Chelsea, dobit ćete isti odgovor", kazao je Guardiola.

Scena kao u horor filmu: Ovo je bio jedan od najkrvavijih završetaka borbe u povijesti UFC-a Gušenje Gunnara Nelsona Nelson udara laktom Krv curi iz čela Oliveire +3 Nokaut Thiaga Santosa

Engleski mediji ove riječi katalonskog stručnjaka odmah su protumačili kao trolanje Mourinha i Manchester Uniteda koji je ove subote napokon nekog pobijedio, ali na šestom mjestu kaska enormnih 15 bodova za gradskim rivalom Cityjem i 16 za vodećim Liverpoolom.

U središte zanimanja medija na Otoku Guardiola je dospio i zbog svoje reakcije nakon utakmice Chelsea - Manchester City, kada je ljutito odbio ruku koju mu je pružio kondicijski trener domaćeg sastava Paolo Bertelli. Ostalo je nejasno je li mu i što Talijan dobacio za vrijeme utakmice...

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider