Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ribery spriječio sukob

Opet burno u Bayernu: Guardiola napao stare krivce

Pep Guardiola definitivno neće sa svima iz kluba imati dirljiv oproštaj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok traje rasprava u kafićima, pubovima i medijima oko uspjeha ili neuspjeha Pepa Guardiole u Bayernu, njemački tabloid Bild donosi vijest o novom navodnom okršaju katalonskog stručnjaka i pripadnika liječničkog tima.

Poznat je onaj sukob s legendarnim liječnikom Hans-Wilhelmom Müller-Wohlfahrtom koji je morao otići zbog spora s Guardiolom, ali koji se vraća na ljeto nakon što Pep napusti klub. Bivšeg trenera Barce živcirale su brojne ozljede i spori oporavci njegovih igrača za što je optuživao liječnički tim.

Posebno ga je naljutilo što bi završnici sezone ostajao bez najboljih igrača Robbena i Riberyja, što je uvelike utjecalo i na neuspjehe u polufinalima Lige prvaka.

Ovaj put je na raspolaganju imao sve igrače osim dvojice. Opet je ozlijeđen Arjen Robben, a Holger Badstuber je ionako vječito u oporavku. No, piše Bild, Guardiola je opet podivljao na liječnike.

''Kako našim igračima treba toliko brzo za oporavak, a Atleticu se Godin vratio nakon tjedan dana'', navodno je zamjerio fizioterapeutima.

Jedan od njih, čije ime se ne navodi je uzvratio:

''Ne smiješ nam se tako obraćati. To je neprihvatljivo. Pa svi su ti bili na raspolaganju osim Robbena i Badstubera.''

Njegov pomoćnik Manel Estiarte navodno je liječničkom timu u toj prepirci uputio i neke teže uvrede, a Franck Ribery je smirio zavađene strane. Ne znamo je li to učinio dizanjem nekog u zrak kao što je tako primirio Chola Simeonea na Allianz Areni.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider