Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
već slaže 'novi City'

Guardiola 'uhvaćen na djelu': Sad znamo i zbog koga je stigao u Amsterdam

Aktualni trener Bayerna Pep Guardiola već slaže momčad 'novog Man Cityja'…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nizozemski sportski list Telegraaf jučer je objavio fotografije trenera Bayerna Pepa Guardiole i sportskog direktora Manchester Cityja Txikija Begiristaina. Oni se su tajno našli u Amsterdamu kako bi, pretpostavljalo se, dogovorili buduće transfere.

Je li to pravedno prema navijačima Bayerna, prepustit ćemo tu ocjenu čitateljima. Možda je čovjek imao slobodan dan, pa je vrijeme iskoristio za slaganje momčadi kluba kojeg preuzima nakon aktualne sezone.

Katalonac se našao sa svojim baskijskim prijateljem Begiristainom, koji je bio sportski direktor u Barci do 2010. godine, ali novo izdanje Telegraafa donosi fotografiju još jednog člana sastanka. Radi se o ujaku nogometaša Borussije Dortmund Ilkaya Gundogana.

25-godišnji njemački nogometaš turskog porijekla velika je želja Pepa, kao i Barcelone. Ustvari, Gundogana bi pola Europe, kao i njegov bivši šef Jurgen Klopp koji nema šanse pobijediti spomenute klubove u ovoj transfer bitci. Guardiola je označio njemačkog nogometaša gotovo najvažnijim transferom i igračem koji bi trebao zamijeniti Yayu Tourea u veznom redu Cityja.

Nizozemski list piše kako je Guardiola dolazak u Amsterdam iskoristio i za opipavanje situacije oko dva velika talenta. Radi se o 19-godišnjem Riechedlyju Bazoeru, veznjaku Ayaxa te lijevom bočnom nogometašu PSV-a Jetru Willemu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider