Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će vruće u četvrtak

Brutalni Griezmann sprašio četiri komada: Atletico pojačao pritisak na Barcu

Ove srijede odigrano je pet utakmica 26. kola Primere.

Antoine Griezmann (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Atletico Madrid je u 26. kolu Primere s 4:0 pobijedio Leganes i smanjio na četiri boda zaostatak za vodećom Barcelonom koja u četvrtak gostuje kod Las Palmasa na Kanarima.

Apsolutni junak domaćeg sastava bio je njihov najbolji igrač Antoine Griezmann koji je postigao sva četiri pogotka. U razmaku od devet minuta, od 26. do 35. razriješio je sve dileme oko pitanja pobjednika, a potom u nastavku još dvaput zabio potvrdivši fenomenalnu formu (u nedjelju je zabio tri gola na gostovanju u Sevilli).

S ova četiri pogotka francuski napadač postao je treći igrač Atletica u 21. stoljeću koji je postigao više od 100 golova za madridski klub (Griezmann je na 103, dva više od Sergija Aguera dok ih Fernando Torres ima 124).

U drugom večernjem susretu Eibar je s 1:0 pobijedio Villarreal (strijelac Kike u 16. minuti).

U ranije odigranim dvobojima Sevilla je slavila kod fenjeraša Malage golom Joaquina Correje još iz 15. minute. S pobjedom u ovom andaluzijskom derbiju Sevilla se učvrstila na šestom mjestu s 42 boda, koliko ima i četvrtoplasirani Villareal, dok je Malaga ostala prikovana za dno sa samo 13 bodova.

Valencia je imala priliku pobjedom u Baskiji preteći Real na trećem mjestu, ali su uzeli samo bod. Povela je Valencia preko Geoffreya Kondogbije (26), a u 36. minuti napadač Athletica Aritz Aduriz je promašio kazneni udarac. Domaćini su se poraza spasili golom Oscara de Marcosa u 49. minuti.

Getafe je s 3:0 kod kuće svladao Deportivo pogocima Angela (40), Bovede (44ag) i Moline (82).

VIDEO ----> ATLETICO MADRID - LEGANES 4:0

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider