Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Između njih i Reala

Atletico protutnjao Sevillom i nastavio pratiti Barcu: Hat-trick Griezmanna!

U dvoboju dvaju španjolskih ovosezonskih predstavnika u Ligi prvaka uspješniji su bili gosti.

Antoine Griezmann (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U 25. kolu Primere na stadionu Sanchez Pizjuan je Atletico Madrid kao gost s 5:2 svladao Sevillu i vratio zaostatak za Barcelonom na sedam bodova (isto toliko su u prednosti nad Real Madridom).

Diego Costa je u 29. minuti doveo Atletico u vodstvo, a potom je Antoine Griezmann s dva gola, u 42. i 51. minuti, riješio sve dileme. U 65. je strijelac bio i Koke da bi Griezmann hat-trick kompletirao u 81. minuti.

Poraz Seville ublažili su Sarabia u 85. i Nolito u 89. minuti.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Villarreal je uz dva obranjena penala Asenja pobijedio Getafe, a kasnije je Valencia s 2:1 bila od Real Sociedada.

Youssef En-Nesyri upropastio Malagu

Posljednjeplasirana Malaga opet nija imala sreće, dogodili im se isto kao i u prošlom kolu kada su protiv Valencije poveli i na kraju izgubili 1:2. A u nedjelu u 25. kolu španjolskog prvenstva Malaga je u gostima kod Athletic Bilbaoa povela u 13. minuti, da bi na kraju izgubila 1:2, a ni penal nije uspjela realizirati.

Marokanski napadač Youssef En-Nesyri u 13. minuti dovodi Malagu u vodstvo. No, do poluvremena Athletic Bilbao radi preokret, a strijelci su bili Susaeta (17) i San José (44).

U 61. minuti Youssef En-Nesyri ima priliku postati junakom, mogao je poravnati iz penala. No, njegov udarac obranio je golman, a u 84. je dobio crveni karton, i umjesto junaka postao je tragičar.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider