Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
sramotan promašaj

Ronaldinho, jesi to ti? Pogledajte čudesnu asistenciju Griezmanna

Francuska reprezentacija ima velikih problema u napadu s realizacijom. To se još jednom pokazalo točnim u kvalifikacijskoj utakmici protiv Bjelorusije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni viceprvak Europe Francuska otvorio je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. godine razočaravajućim remijem u gostima protiv Bjelorusije. Iako su imali više od 20 udaraca prema suparničkom golu, Francuzi nisu uspjeli slomiti domaću obranu.

Toj neefikasnosti pridonio je i napadač Arsenala Olivier Giroud, koji nije iskoristio fenomenalnu asistenciju Antoinea Griezmanna. Nogometaš Atletico Madrida u zraku je primio loptu lijevom nogom te ju u trenutku kada je dotaknula travnjak, okrenut leđima od gola, petom savršeno poslao prema Giroudu koji potom promašuje cijela vrata...

Ovakve je poteze dok je bio igrač Barcelone znao raditi Ronaldinho. Ostaje velika žal da ova asistencija nije u konačnici okrunjena pogotkom.

Griezmann je, podsjetimo, bio najbolji strijelac ovoljetnog Eura u Francuskoj sa šest pogodaka, no kao i svi njegovi suigrači zakazao je u finalu kada je to bilo najpotrebnije. Portugal je odnio naslov pogotkom Edera u sudačkoj nadoknadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider