Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prihvatio bolju ponudu

Kapetan Hajduka oprostio se u suzama: Valjda će mu transfer upaliti

Goran Milović napustio je pripreme Hajduka i zaputio se kući pa u - Kinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prijelazni rok za neke još traje. Hajduk je nakon najboljeg igrača Mije Caktaša, koji je otišao u ruski Rubin, Antona Maglice koji je otišao besplatno na Cipar i mladog talenta Andrije Balića, novog člana Udinesea, ostao i bez kapetana.

Goran Milović odbio je ponude iz Belgije i Danske te odlučio okušati se u novoj hit destinaciji - Kini. Milović je napustio pripreme Hajduka te se zaputio kući u Split, a u potencijalnom novom klubu Chongqing Lifanu se očekuje 9. veljače kada će proći liječnički pregled.

Miloviću je na ljeto isticao ugovor pa bi mogao otići besplatno. No, Hajduk je njegovom prodajom uspio zaraditi više nego očekivanog. Milović je odbio ponude Oostendea i Midtjyllanda od pola milijuna eura, te prihvatio neizvjesnost odlaska na Daleki Istok. Hajduku bi tako od transfera trebalo pripasti oko 700 tisuća eura, a Miloviću 100 tisuća, naravno ako sve u Kini protekne u redu.

Milović, koji je prije nekoliko dana napunio 27 godina, bi u Kini trebao zarađivati puno više nego u, primjerice Danskoj ili Belgiji. Problem bi mu mogao biti taj što će biti daleko od očiju izbornika Čačića.

Na odlasku iz Beleka Milović nije mogao suspregnuti suze. Oprostio se od suigrača s kojima je dijelio sudbinu posljednje četiri godine od kada je dres RNK Splita zamijenio Hajdukovim.

''Teško mi je pada odlazak iz Hajduka jer se rastajem od trenera, suigrača i ljudi u klubu s kojima sam proveo lijepe četiri godine. Posebno ovih zadnjih šest mjeseci bili su jako ugodni jer smo napravili veliki posao i podigli momčad na jednu višu razinu'', rekao je kapetan na odlasku.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider