Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi strijelac kluba

Caktaš potpisao za Rubin, Hajduk dobio milijun eura

Stigla je i službena potvrda transfera čija je realizacija započela još prije dva tjedna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mijo Caktaš i službeno je predstavljen kao novi igrač Rubina iz Kazana, s kojim je potpisao ugovor na tri i pol godine.

Rusi su iskoristili klauzulu koju je Caktaš imao u svom ugovoru, prema kojoj je mogao otići ukoliko se pojavi klub koji će Hajduku platiti odštetu od milijun eura.

Prošle godine Caktaš je mjesecima odugovlačio s potpisom novog ugovora s Hajdukom, a i kad je ušao u posljednju godinu ugovorne obveze s Hajdukom inzistirao je da klauzula ne bude veća od milijun eura. Njegova želja za odlaskom bila je (pre)velika i Hajduk tu ništa nije mogao učiniti.

"Okrećem se novom izazovu u svojoj nogometnoj karijeri, a Hajduk mi ostaje u najljepšoj uspomeni. Hajduk je moj klub u kojem doživio puno lijepih trenutaka i zahvaljujem se svima na podršci koju sam imao, kako trenerima i ljudima u klubu tako i navijačima. Rubin je za mene novi profesionalni izazov, a Hajduk ću zauvijek imati u srcu. Mojim dojučerašnjim suigračima želim sve najbolje u nastavku sezone", izjavio je Caktaš, prenosi hajduk.hr.

Upisao je za Hajduk 134 nastupa, a s 39 golova najbolji je strijelac kluba u posljednjih pet godina. U aktualnoj sezoni s 13 golova u svim natjecanjima prvi je strijelac Bijelih, daleko ispred drugoplasiranog Tina Svena Sušića koji je zabio sedam pogodaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider