Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najbolji nogometni znalci

GOLmanija dobila pobjednika: Rezultate je najbolje prognozirao...

Pobjedom Barcelona u finalu Lige prvaka svom kraju je stigla i ova sezona GOLmanije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, GOLmanija je pratila netom završenu sezonu Lige prvaka. Čitatelji GOL.hr-a mogli su prognozirati rezultate i pobjednike u grupnoj te nokaut fazi, a na kraju sezone dobili smo i najboljeg prognozera.

Od svih igrača koji su prognozirali ishod Lige prvaka, 2,15% je pogodilo da će u finalu igrati Juventus i Barcelona, dok je Barcelonu kao ukupnog pobjednika i osvajača vidjelo 11% igrača. Juventus je na početku sezone kotirao nešto slabije pa je 6% vas prognoziralo da će upravo oni osvojiti Ligu prvaka.

U finalu ste također veću prednost dali Barceloni. Čak 76% vas je smatralo da će Barcelona slaviti u posljednjoj utakmici natjecanja, dok se za Juventus kao pobjednika opredijelilo 12% vas, a upravo toliko vas je smatralo i da će utakmica završiti neriješeno i otići u produžetke.

Točan rezultat finala od 1:3 je pogodilo čak 25% igrača.

Najbolji prognozer GOLmanije bio je je Damir Cmrečak sa 736 bodova, a slijede ga Denis Lončarić sa 709 bodova i Ante Stanišić sa 702 boda. Čestitamo najboljim igračima i zahvaljujemo svima što ste se čitave sezone igrali s nama i pokazali da ste pravi nogometni znalci!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider