Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Platit će 7 milijuna eura

Ovome se nije nadao: Gerrardova osmica u Liverpoolu dobiva novog vlasnika!

19-godišnji Marko Grujić iz Crvene zvezde pristao je potpisati petogodišnji ugovor s Liverpoolom!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi reprezentativac Srbije tako će postati prvo Kloppovo pojačanje, no barem do kraja sezone provest će na posudbi u Zvezdi, koja je vodeća momčad srpske lige. Za Grujića su također interes pokazali Inter, Udinese, Sassuolo i Stuttgart, a njemački klub bio je najveća konkurencija Redsima.

Izvrši direktor Liverpoola Ian Ayre prošli tjedan je bio u Beogradu kako bi dogovorio transfer nakon što je Jürgen Klopp rekao kako igrač Zvezde ima želju priključiti se momčadi s Anfielda.

19-godišnji veznjak Crvene zvezde postat će novi član Liverpoola će nakon što Englezi isplate sedam milijuna eura. Također, vodeća momčad srpskog prvenstva dobit će 10 posto od idućeg njegovog transfera.

"U sljedeća tri dana potpisat ćemo ugovor s Liverpoolom. Grujić će potpisati na pet godina, a zarađivat će 1,2 milijuna eura godišnje. Dobit će osmicu na leđima, broj Stevena Gerrarda", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Liverpool je također zainteresiran za stopera Schalkea Joela Matipa, ali i njegovog suigrača Leroya Sanea. 24-godišnji branič Matip je na ljeto slobodan igrač i od sljedećeg mjeseca može pregovarati s klubovima. Schalkeov trener Horst Heldt nedavno je izjavio kako klub još nije primio nikakvu ponudu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider