Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slažete li se?

Gerrard: Prvi put u moje vrijeme da je Liverpool kandidat za naslov

Govoreći za klupsku web-stranicu Liverpoolov kapetan Steven Gerrard (34) naglasio je svoj optimizam uoči nadolazeće sezone u engleskom nogometnom prvenstvu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošle je sezone Liverpool završio drugi, iza Manchester Cityja, a takav je rezultat bio iznenađenje za sve, pa i za samog Gerrarda. Posljednji premierligaški naslov Liverpool je osvojio 1990. godine, osam godina prije nego li je Gerrard započeo svoju profesionalnu karijeru.

"Mislim da je ovo prvi put nakon dugo vremena da mogu biti uvjeren kada ljudima govorim da smo prava stvar i da smo pravi konkurenti za naslov i prije nego li je sezona započela. Vjerujem da smo u puno boljoj poziciji sada nego li smo bili prošle sezone. Razlog je taj što smo iskusili kako je biti u borbi za naslov. Ako uspijemo iskoristiti bol što smo ostali kratki prošle sezone u našu korist, onda možemo biti za jedno mjesto bolji", objasnio je Gerrard.

Iako je Liverpool ostao bez svog najboljeg igrača Luisa Suareza, menadžer Brendan Rodgers doveo je brojna pojačanja poput Adama Lallane, Rickiea Lamberta, Lazara Markovića i našeg Dejana Lovrena koji bi trebali dati dodatan impuls klubu.

"Izgubili smo igrača svjetske klase u Luisu Suarezu. Od toga se ne može pobjeći i ja sam njegov najveći navijač, ali nadamo se da naših četiri ili pet pojačanja može pomoći da se ublaži taj gubitak." (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider